marți, 10 ianuarie 2012

Administratorul Salve Club - Peter Kristofovic

Inainte de trecerea dintre ani, administratorul Salve Group London a tinut sa faca o declaratie, mai ales dupa ultimele discutii ce au aparut prin presa. Foarte pe scurt a realizat o scurta descriere a grupului de firme pe care il conduce, a strategiei grupui atat in Europa cat si in Romania prin intermediul Salve Club.

 Peter Kristofovic


In putin mai mult de 15 minute, ne explica cum si-a inceput activitatea, cum a dezvoltat prima companie, cum a avut succes si de ce va avea in continuare succes.

Atat in Romania cat si in afara a oferit sanasa de a avea o viata mai buna, foarte multor oameni si isi doreste sa realizeze acest lucru in continuare: tocmai de aceea ne promite numeroase oportunitati in Romania - oportunitati de care putem sau nu sa profitam - alegerea este a noastra.

Declaratie video: Peter Kristofovic - Salve Club

Unii dintre dumneavostra probabil veti spune ca face aceste lucruri pentru bani: pana la urma este normal sa aiba si el ceva de castigat. Important este sa vedem partea plina a paharului - adica faptul ca putem castiga alaturi de el. Daca noi nu dorim sa castigam niste bani pentru ca mai castiga si altcineva de pe urma noastra ar trebui sa nu mai lucram la nici un angajator (sau suntem Gica Contra).

Putini dintre dumneavoastra stiti ca in Grupul Salve exista si o companie caritabila - o asociatie ce ajuta oamenii nevoiasi din Kenia si nu numai. In general oamenii care au succes si stiu ce inseamna munca incearca sa ii ajute si pe altii...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu